Yhteystiedot    Mediakeskus    Yritys    Jälleenmyyjät
Hae

creating better environments

LinoleumilattiaForbo Flooring on maailman johtava linoleumin valmistaja. Linoleumilattian ominaisuuksia ovat kestävyys, korkea laatu sekä tyylikäs ja innovatiivinen muotoilu.

Linoleumilattioitamme myydään kaikkialla maailmassa ja löydät laajasta valikoimastamme niin linoleumimatot kuin linoleumilaatatkin. Korkean laadun takaa yli 100 vuoden ajan jatkunut tuotanto. Nykyaikainen tuotantoprosessimme takaa myös sen, että ympäristövaikutuksemme on mahdollisimman pieni. Forbon linoleumilattiat ovat Joutsen-merkittyjä.
 
 

Linoleumit yleiseen käyttöön. Laaja mallisto, joka koostuu upeista väreistä ja kuoseista. 

Linoleumilaatat sopivat erinomaisesti myymälöihin, sillä niiden avulla voit luoda erilaisia väri- ja muotoyhdistelmiä. 

Marmoleum Sport on linoleumilattianpäällyste liikuntatiloihin. Tuotetta on saatavana 3,2 ja 4,0 mm paksuisena.
 

Marmoleum Ohmex, linoleumi parempaan sähkönjohtavuuteen. 

Linoleumilattia, joka yhdistää mukavuuden ja akustiset ominaisuudet. 

Cork Linoleum on lämmin, luonnollinen lattianpäällyste. Tuo tilaan mukavuutta, askeläänen eristystä ja iskujen vaimennusta.
 

Päällystemateriaali linoleumista, jota voidaan käyttää seinien, huonekalujen, ovilevyjen ja kaappien toiminnalliseen viimeistelyyn. 

Linoleumista valmistettu Bulletin Board soveltuu käytettäväksi ilmoitustauluna sekä sisustuksellisena pinnoite-elementtinä. 

Koristeelliset linoleumilattiat voidaan toteuttaa Aquajet-tekniikalla. Voit toteuttaa haluamasi kuvion, logon tai graafisiin toteutuksen eri väreissä.
 

Topshield²-pintakäsittelyn myötä Marmoleum-lattioiden suorityskyky nousee uudellle tasolle. Topshield² kestää paremmin kulutusta ja se ehkäisee hyvin likaa, naarmuja ja tahroja.